Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Α. Χαρίτσης : «Με τη ρύθμιση στη Βουλή διασφαλίζουμε ότι μέχρι 29/3/19 οι αιτούντες θα έχουν επιστρέψει από τα κ.κ και θα έχουν τοποθετηθεί στις θέσεις τους στη Δ.Α.»

Η επιστροφή των δημοτικών αστυνομικών από τα Κέντρα Κράτησης σε Δήμους βρέθηκε μεταξύ άλλων στο επίκεντρο της συνάντησης του υπουργού Εσωτερικών Αλέξη Χαρίτση με τον δημάρχο Θεσσαλονίκης Γιάννη Μπουτάρη.

Τριάντα επτά άτομα που εργάζονται σε φυλακές αναμένεται να επιστρέψουν στη δημοτική αστυνομία του δήμου Θεσσαλονίκης.

«Με τη ρύθμιση στη Βουλή διασφαλίζουμε ότι μέχρι 29 Μαρτίου θα έχουν τοποθετηθεί οι αιτούντες στις θέσεις τους στη δημοτική αστυνομία, θα έχουν επιστρέψει από τα σωφρονιστικά ιδρύματα», υπογράμμισε ο υπουργός Εσωτερικών, οποίος έκανε λόγο για μια καλή συνεργασία με τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης η οποία αποδίδει καρπούς.

«Είχαμε μια συζήτηση για τη δημοτική αστυνομία και γι αυτούς τους δημοτικούς αστυνομικούς που είναι στις φυλακές και θέλουν να έρθουν. Στις 29 Μαρτίου θα ξεκαθαρίσει αυτό το θέμα» ανέφερε σε δηλώσεις του ο κ. Μπουτάρης.

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκαν και τα έργα που είναι σε εξέλιξη, με τον υπουργό να σημειώνει ότι θα βοηθήσουν οι υπηρεσίες του όπου χρειάζεται επιτάχυνση.

Τέλος, από την πλευρά του ο κ. Χαρίτσης αναφέρθηκε στις δυνατότητες που ανοίγουν οι νέες προκηρύξεις του «ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ» και για τον δήμο Θεσσαλονίκης το επόμενο διάστημα. «Την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινώσουμε νέα προγράμματα τα οποία και ο δήμος μπορεί να επωφεληθεί», σημείωσε ό κ. Χαρίτσης.

Πηγή: www.voria.gr

8 σχόλια :

Μάκης Δημάκης είπε...

5 μηνες ακομα....δυναμη φιλοι μου...

Unknown είπε...

Ο,τί να ναι !!!

Unknown είπε...

Ποιος ζει ποιος πεθαίνει μέχρι τότε...τι να πει κανείς..;;; μακάρι...αν γίνει τελικά και επιστρέψουμε θα είναι όντως στο και 5..!..όχι απλά στο παρά 5..

Giorgos είπε...

εγώ καταλαβαίνω όταν διαβάζω το νόμο πως οι αιτήσεις μας θα εξεταστούν απο τις 29 Μαρτίου και έπειτα. οπότε δεν νομίζω οτι είναι μονο 5 μήνες η αναμονή

Unknown είπε...

Σωστά καταλαβαινεις φίλε Γιώργο...! Μετά τις 29 θααα εξεταστούν οι αιτήσεις... Τώρα τι λέει ο υπουργός στον μπουταρη....προφανώς δεν έχει διαβάσει το νόμο που ψήφισε...! Πολύ κοροϊδία πέφτει παιδιά

Skood είπε...

Μόνο η πάρετηση τελικά θα μας σώσει φίλοι μου καλό κουράγιο δυστυχώς μόνο λόγια υποκριτές παίζουν με τις οικογένειες μας και τις ζωές μας!!

Skood είπε...

Καλό κουράγιο συνάδελφοι δυστυχώς όλοι δεν μπορούν να περιμένουν ντροπή και κοροϊδία εσχος για κάποιους το ταξίδι τελειώνει εδώ μπράβο στον ΣΥΡΙΖΑ ανέλ κοπρόσκυλα!!!

Μάκης Δημάκης είπε...

Φιλε skood.....πριν παραιτηθεις....κανε μια ερευνα εργασιας εξω...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...