Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

Συνεχίζει την καλή δουλειά η Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου

10576 κλήσεις βεβαιώθηκαν το 2017 από τη Δημοτική Αστυνομία Αγρινίου για παραβάσεις στάθμευσης και ειδικότερα παραβάσεις στην ελεγχόμενη στάθμευση, σε πεζοδρόμια και πεζοδρόμους, σε ράμπες και χώρους για άτομα με ειδικές ανάγκες, σε φορτοεκφορτώσεις.

Αυτά και πολλά άλλα ενδιαφέροντα στοιχεία προέκυψαν από τον απολογισμό της δημοτικής αρχής Αγρινίου που δόθηκε χθες στη δημοσιότητα.. Τα στοιχεία της δημοτικής αστυνομίας ωστόσο αναδεικνύουν ζητήματα και προβλήματα της καθημερινότητας στην πόλη του Αγρινίου.

Ειδικότερα, αναφορικά με τις κλήσεις από τις 10576 οι 10005 αφορούσαν παραβάσεις στάθμευσης στην περιοχή της ελεγχόμενης στάθμευσης και οι υπόλοιπες άλλου τύπου παραβάσεις στάθμευσης

Σύμφωνα εξάλλου με τα στοιχεία πραγματοποιήθηκαν 50 έλεγχοι κατάληψης κοινόχρηστων χώρων ενώ βεβαιώθηκαν 18 παραβάσεις που αφορούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος με τραπεζοκαθίσματα και στάλθηκαν αντίστοιχες Εκθέσεις αρχής στον Δημόσιο Κατήγορο.

Πραγματοποιήθηκαν 23 σφραγίσεις που αφορούσαν καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος ενώ βεβαιώθηκαν δύο παραβάσεις που αφορούσαν τον κανονισμό καθαριότητας.

Διεκπεραιώθηκαν εκατόν 107 καταγγελίες πολιτών, διάφορων υπηρεσιών στις οποίες έγιναν αυτοψίες από τους Δημοτικούς Αστυνομικούς και αφορούσαν Παράνομη στάθμευση,Κοινόχρηστοι χώροι, Διαφημιστικές πινακίδες και παράνομο υπαίθριο εμπόριο.

Πολλά τα σαραβαλάκια…

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δημοτικής αστυνομίας, το 2017 καταγράφηκαν περίπου 140 αυτοκίνητα σε διάφορα σημεία του ευρύτερου Δήμου Αγρινίου. Εκδόθηκαν 10 εντολές απομάκρυνσης που αφορούσαν πενήντα 56 οχήματα ενώ τα υπόλοιπα σαράντα 44 απομακρύνθηκαν από τους ιδιοκτήτες

Παράνομη διαφήμιση

Διενεργήθηκαν περίπου 45 έλεγχοι και βεβαιώθηκαν 27 παραβάσεις για παράνομη διαφήμιση.

www.agrinionews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...