Παρασκευή, 9 Νοεμβρίου 2018

Δημόσιο: «Στοπ» στις προσλήψεις Τσίπρα βάζει ο Μητσοτάκης (βίντεο)

«Φρένο» στις εξαγγελίες Τσίπρα για χιλιάδες προσλήψεις στο δημόσιο, έβαλε ο πρόεδρος της ΝΔ, Κ. Μητσοτάκης αναφέροντας ότι τον πρωθυπουργό «δεν τον ενδιαφέρει η χώρα αλλά μόνον η πολιτική του επιβίωση».

Ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε ότι «δεν χρειάζεται μεγαλύτερο αλλά καλύτερο κράτος» και σημείωσε ότι το πρόβλημα της ανεργίας δεν «λύνεται με διορισμούς στο δημόσιο». Ουσιαστικά ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση της ΝΔ, δεν θα προχωρήσει σε προσλήψεις στα μεγέθη που ανακοίνωσε χτες ο κ. Τσίπρα, αφού όπως έχει ανακοινώσει ο ίδιος ο κ. Μητσοτάκης θα ακολουθήσει τον κανόνα 1 προς 5 για τις προσλήψεις. Δηλαδή μια πρόσληψη για κάθε πέντε αποχωρήσεις που σημαίνει ότι το 2019, α ήταν ή είναι κυβέρνηση η ΝΔ, θα γίνουν περίπου 1.800 προσλήψεις έναντι 8.500 χιλιάδων που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός

Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, αναλυτικά τόνισε ότι:

«Επιστρέφοντας, αργά το βράδυ από το εξωτερικό, είδα τη χθεσινή συνέντευξη του κυρίου Τσίπρα. Και ένιωσα αυτό που αισθάνθηκαν οι περισσότεροι Έλληνες: θυμό και αγανάκτηση. Με κυνισμό και αλαζονεία, εξακολουθεί να κοροϊδεύει και να προσβάλλει τους πολίτες και την κοινή λογική. Τίποτα δεν διδάχτηκε από την κρίση, ούτε και από τα ψέματά του που βάφτισε “αυταπάτες”.

Είχε το θράσος να τάξει δεκάδες χιλιάδες προσλήψεις στο Δημόσιο.  Μόνο που για όλα αυτά πληρώνουν οι πολίτες τους οποίους έχει γονατίσει στους φόρους και τις εισφορές. Η Ελλάδα δεν χρειάζεται μεγαλύτερο κράτος, χρειάζεται καλύτερο κράτος. 

Το πρόβλημα της ανεργίας δεν λύνεται με διορισμούς στο δημόσιο, αλλά με επενδύσεις και καλές δουλειές στον ιδιωτικό τομέα.  Τον κ. Τσίπρα όμως δεν τον ενδιαφέρει η χώρα, αλλά  μόνο η πολιτική του επιβίωση. 

Εμάς μας ενδιαφέρουν όλες οι Ελληνίδες και όλοι οι Έλληνες. Οι πολίτες -ιδίως οι νέοι- που θέλουν δουλειές, ευκαιρίες και ασφάλεια. Γι’ αυτούς θα κάνουμε καλύτερη την Ελλάδα».

► Δείτε το video με τις δηλώσεις : 


www.aftodioikisi.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...