Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Συνάντηση ΣΥΕΦΚΚΑ-ΦΥΤΡΑΚΗ για την αποδέσμευση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών. Συνεχίζεται κανονικά η "κράτησή" τους...

Στο Υπουργείο Δικαιοσύνης Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κλήθηκαν από τον Γενικό Γραμματέα Αντεγκληματικής Πολιτικής κύριο Ευτύχιο Φυτράκη ο Διευθυντής της ΥΕΦΚΚ ,ο Διοικητής του ΤΕΦΚΚ Κορυδαλλού και ο Πρόεδρος των Εξωτερικών Φρουρών Κορυδαλλού, σχετικά με την επερχόμενη αποδέσμευση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών από την Εξωτερική Φρουρά του Κορυδαλλού.

Ο κύριος Φυτράκης για τα μάτια του κόσμου ζήτησε ενημέρωση και καλά για το αν είναι εφικτή μια άμεση (!!!) αποδέσμευση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών δίχως να επηρεαστεί η ομαλή λειτουργία της Υπηρεσίας, καθώς και εναλλακτικές μορφές κάλυψης του ποσοστού των Δημοτικών Αστυνομικών που πιθανόν να αποχωρήσουν. 

Κοινός τόπος όλων των παρευρισκομένων ήταν ότι μια αποδέσμευση του συνόλου των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών ή μέρος αυτού θα προκαλούσε σοβαρότατο πρόβλημα τόσο στην εργασιακή καταπόνηση του υπάρχοντος προσωπικού μιας και ακόμη και μετά την έλευσή τους βρίσκεται σε οριακό επίπεδο όσο και στην ασφάλεια του συγκροτήματος των φυλακών Κορυδαλλού.

Πρόταση του ΣΥΕΦΚΚΑ ήταν να ''τρέξουν'' άμεσα οι διαδικασίες δημιουργίας του νέου θαλάμου κρατουμένων στο Γενικό Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, μιας και το νοσοκομείο κρατουμένων Κορυδαλλού εντάχθηκε πλέον στο Ε.Σ.Υ. με την έκδοση του Π.Δ. 100 αρ.φυλ. 193. ώστε να υπάρξει συγκέντρωση ασθενών κρατουμένων σε ένα νοσοκομείο για να είναι δυνατή η αποδέσμευση των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών δίχως υπηρεσιακούς κλυδωνισμούς.

Τέλος οι παρευρισκόμενοι ενημερώθηκαν και για άλλα υπηρεσιακά θέματα όπως την επικείμενη ενίσχυση του στόλου των οχημάτων της Εξωτερικής Φρουράς Κορυδαλλού με ένα όχημα και 2 μηχανές μεγάλου κυβισμού, την πολυαναμενόμενη χρήση των στρατιωτικών νοσοκομείων από Εξωτερικούς Φρουρούς, την δημιουργία Ιεραρχίας από Εξωτερικούς Φρουρούς στο άμεσο μέλλον, τις μετεκπαιδεύσεις του προσωπικού κτλ.

2 σχόλια :

Μάκης Δημάκης είπε...

Περα απο το προφανες, το σωστο ειναι να ερθουν οι νεοι το συντομοτερο δυνατον.

Unknown είπε...

Μ αρέσει...που μεταξύ τους βρέθηκαν και έγινε ενημέρωση και καλά ότι θα δημιουργηθεί μεγάλο πρόβλημα..και συμφωνήσανε..μεταξύ τους εννοείται..αχχχ...! Δε φταίνε αυτοί ..αυτοί καλά κάνουνε και μας..γλεντάνε..! Το δικό μας Υπουργείο Εσωτερικών φταίει που σε μια μέρα μέσα έπρεπε να μας πάρει πίσω εδω και 3 μήνες...θα σου λεγα εγώ τι θα γινότανε...αλλα κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...