Παρασκευή, 18 Ιανουαρίου 2019

Eπίσκεψη στην Δημοτική Αστυνομία από τους μαθητές της Α΄ Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Γνωριμία και Συνέντευξη με τον Πέτρο Παπαφίλη, Διευθυντή της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, στο γραφείο του, με συμμετοχή του Παναγιώτη Βουλλέλη από την ParkPal και του Πάνου Κατσέλα από την Ιντρακάτ-Ιντρασόφτ, τις εταιρίες δημιουργούς του συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης ΤHESi του Δήμου Θεσσαλονίκης. Σας ευχαριστούμε θερμά για τη συνεργασία αλλά και την υποστήριξη που μας προσφέρετε να πιστεύουμε στις ιδέες μας !!

 Οι Μαθητές της Α Λυκείου του Πειραματικού Σχολείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ως στελέχη της εικονικής εταιρίας EsThesi για τον διαγωνισμό ΣΕΝ/JΑ 2019, διεξάγουν έρευνα αγοράς με σκοπό την ανάπτυξη του προϊόντος τους, την Esthesi, ένα 'έξυπνο' σύστημα ελεγχόμενης στάθμευσης με αισθητήρες οχημάτων και δυνατότητα φόρτισης ηλεκτρικών αυτοκινήτων που θα αποτελεί την υποδομή για την ανάπτυξη εφαρμογών "Έξυπνης Πόλης" SmartCity και νέων μοντέλων οικονομικής συνεργασίας και προώθησης είτε με τις τοπικές επιχειρήσεις, είτε με τους παρόχους ηλεκτρικής ενέργειας. Μάθετε περισσότερα για το project: esthesi.eu και συνδεθείτε με τη σελίδα μας στο facebook, αν μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα, της αξιοποίησης της τεχνολογίας για μια πιο φιλική πόλη για τους Ανθρώπους. 

Η Δημοτική Αστυνομία Θεσσσαλονίκης είναι κύριος συντελεστής ενός τέτοιου συστήματος και η συνεργασία μας είναι ένα καθοριστικό βήμα στη συλλογή αξιόπιστων δεδομένων.


To παραπάνω κείμενο αντιγράφηκε από τη σελίδα που διατηρούν στο facebook.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...