Παρασκευή, 4 Ιανουαρίου 2019

Απάντηση μέσω...facebook της ΑΣΚ-ΟΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ στην Π.Ο.Υ.Ε.Φ. : «Αριστείες και άλλες ιστορίες, η συνεχεία...»

Το είδαμε και αυτό! Η γνωστή για τις ακραίες θέσεις της ΠΟΥΕΦ, εξέδωσε δελτίο τύπου, που μόνο κατάπτυστο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί. 

Με την απόδραση των δύο υποδίκων από το ΚΚ Κορυδαλλού, ακολούθησαν τις γνωστές για αυτούς μικροπολιτικές και συντεχνιακές τακτικές, διαστρεβλώνοντας την αλήθεια, βάζοντας στο περιθώριο τα πραγματικά προβλήματα και προωθώντας τις δικές τους σκοπιμότητες. 

Ο υποτιθέμενος καθαρός συνδικαλισμός των σωφρονιστικών υπαλλήλων καταγγέλλει για ακόμη μία φορά και χωρίς ντροπή την έλλειψη προσωπικού ως ένα από τα αίτια των περιστατικών αυτών, όμως δεν αναφέρουν σε κανένα σημείο ότι η έλλειψη οφείλεται στην πραγματική «απόδραση» των ίδιων των υπαλλήλων, σε θέσεις εκτός των αρμοδιοτήτων τους με αποσπάσεις και μετατάξεις από φύλακες σε διοικητικούς υπαλλήλους περνώντας από υπηρεσιακά συμβούλια χωρίς να ανοίξει ρουθούνι!

Καμία λοιπόν υπηρεσιακή ανάγκη, όπως περιγράφουν, δεν σταματάει τις μετατάξεις των φυλάκων σε διοικητικούς υπαλλήλους. Αυτονόητα, κάποιος θα σκεφτεί ότι δεν υπάρχει αυτή η έλλειψη και μάλλον κάποιοι άλλοι βγάζουν το φίδι από την τρύπα, καλύπτοντας τις καίριες αυτές θέσεις της φύλαξης ποιοι όμως; 

Το ερώτημα μπορεί να απαντηθεί εύκολα και δεν είναι άλλοι από τους δημοτικούς αστυνομικούς που φυλακίστηκαν από τις πολιτικές τακτικές της ΝΔ κατά την διάθεση τους στα σωφρονιστικά καταστήματα της χώρας μετά την κατάργηση της υπηρεσίας τους το 2013.

Ελπιδοφόρα ήταν η προκύρηξη για την πρόσληψη 600 υπαλλήλων με αποτέλεσμα την αποδέσμευση των δημοτικών αστυνομικών που εν μία νυκτί μεταμορφώθηκαν σε φύλακες και μάλιστα με εκπαίδευση ενός μήνα αφού θα έπρεπε να φέρουν οπλισμό!

Οι συνδικαλιστές όμως της ΠΟΥΕΦ για όλα αυτά κάνανε τα στραβά μάτια και αργότερα σε κάθε λύση δημιουργούσαν ένα πρόβλημα, ώστε να μη σταματήσει το κατεστημένο αυτού του συνδικαλισμού που προστάζει το βόλεμα και το ρουσφέτι.

Στις φωνές που έχει βάλει η ΠΟΥΕΦ, αφού την πνίγει το δίκιο, δεν ακούστηκε να ζητήσουν και τα κατάλληλα μέσα για τον εκσυγχρονισμό των ΚΚ όπως οι υπέρυθρες παγίδες και άλλες σύγχρονες υλικοτεχνικές υποδομές που θα βοηθήσουν στην αξιοποίηση της τελευταίας τεχνολογίας για την φύλαξη των εγκαταστάσεων που χρονολογούνται από το 1960! Από ότι φαίνεται η προτεραιότητα αυτού του συνδικαλισμού είναι η εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων και όχι τα κοινά δίκαια αιτήματα όλων.

Όχι πια στη συμφεροντολογία. Όχι πια στην αριστεία της ΝΔ. 

ΑΣΚ-ΟΤΑ
ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...