Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2019

Συνάντηση της Ε.Ε. της ΠΟΕ-ΟΤΑ με την Υπ.Δι.Αν. κα Μ. Ξενογιαννακοπούλου - Τι ειπώθηκε για τους π.Δ.Α. των κ.κ. (Δ.Τ.)5 σχόλια :

Μάκης Δημάκης είπε...

Φως στον ορίζοντα.... 5 χρόνια κάθειρξης ίσως να τελειώσουν. Κουράγιο παιδιά.

Bill είπε...

Παιδιά όλο μπλα μπλα ακούμε καιρό τώρα...και να σήμερα και να αύριο και τώρα θα γίνει. Όσοι είμαστε στις φυλακές περιμενουμε να ξημερώσει η 29 Μάρτη. Οι <> μας μας κοροϊδεύουν δε θα φύγετε ποτέ μας λένε οι διευθυντές και οι διοικητές μας δε θέλουν να μας δώσουν ούτε μια μέρα ρεπό που μας χρωστάνε και ειρωνικα μας λένε ότι δεν είναι σίγουρο ότι θα φύγουμε. Από ότι καταλαβαίνεται εχουμε κουραστεί πολύ έχουν σπάσει τα νεύρα μας. Οι πολιτικοί μας έχουν ..στο να παιδια όπου να ναι φεύγετε. Φτάνει πια νισαφι κάπου κατανταει αηδία όλο αυτό. Κουραστηκαμε στο περιμενε..

Μάκης Δημάκης είπε...

Υπομονη το φως ειναι κοντα και για εμας και για αυτους. Εμεις θα παμε εκει που ανηκουμε και αυτοι θα παρουν ανασα με τους νεους.

Unknown είπε...

Ακούγονται πολλά όμως για τις εκλογές....

Μάκης Δημάκης είπε...

Τι να σου πω unknown. Ο κάθε άνθρωπος είναι υπεύθυνος για τις επιλογές του. Το 2013 κάποιοι του λυκείου βολεύτηκαν σε θέσεις πε κ κάποιοι πε έπεσαν στα σκατα.ποτε δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει
Εσύ σαν ενήλικας κρίνε για τον εαυτό σου. Εγώ χαίρομαι κατ αρχήν γιατί τα παιδιά που εργάζονται στις φυλακές κ ειμασταν συνοδοιπόροι για 5 χρόνια θα δουν επιτέλους καλύτερες μέρες χωρίς να περιμένουν από συνδικαλιστές της συμφοράς που κατηγορούν τις προσλήψεις να τους σώσουν. Αφετέρου οι υπόλοιποι υπόλοιπες που αποφυλακιζομαστε κ επιστρέφουμε εκεί όπου ανήκουμε το κάνουμε κατ επιλογήν. Εγώ προσωπικά παίρνω το ρίσκο μου όπως το πήρα κ που πήγα κορυδαλλο κ δεν το μετάνιωσα. Όπως πολλοί άλλοι,, αρνούμαι να πράττω με φόβο κ αν ήταν έτσι στις φυλακές που πήγαμε δεν θα είχε βελτίωση η κατάσταση ούτε για εμάς ούτε για τους υπόλοιπους θαραλλεους υπάλληλους που είχαμε την τιμή να συναντηθούμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...