Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Ψηφίστηκε το πολυνομοσχέδιο του Υπ.Εσ. - Στην τελική ευθεία η "αποφυλάκιση" και επιστροφή των π.Δ.Α. από τα κ.κ. !

Ψηφίστηκε επί της αρχής κατά πλειοψηφία το πολυνομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών « Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμησης της έμφυλης βίας – Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας – Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ» κατατέθηκε στη Βουλή.

Το νομοσχέδιο ψηφίστηκε στο σύνολο του, μαζί με τις υπουργικές και βουλευτικές τροπολογίες πλην της τροπολογίας που αφορά την κατάτμηση των εκλογικών τμημάτων αλλά και την άρση του ασυμβίβαστου βουλευτή και υποψήφιου ευρωβουλευτή, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη στις 3 το μεσημέρι. Το σχετικό αίτημα κατέθεσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Υπενθυμίζουμε ότι το πρώτο μέρος (άρθρα 1 έως 30) αφορά την «προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας», το δεύτερο μέρος (άρθρα 31 έως 49) «Ρυθμίσεις θεμάτων ιθαγένειας» και τρίτο (άρθρα 50 έως 115) «Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ». ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

2 σχόλια :

Μάκης Δημάκης είπε...

Τελική ευθεία.... Κουράγιο συναδέλφοι κ μεν κ δε. Μερικές μέρες έμειναν...

ti na pei kaneis... είπε...

Με το καλό παιδιά. Καλή επιστροφή στις υπηρεσίες σας να έχετε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...