Πέμπτη, 7 Μαρτίου 2019

Το ν/σ του ΥΠΕΣ για ιθαγένεια, αλλαγές «Κλεισθένη» (έγγραφο) - Περιλαμβάνει διατάξεις που αφορούν τους πρώην και νυν Δ.Α. όπως αυτή της εξαίρεσης της αναστολής των υπηρεσιακών μεταβολών λόγω εκλογών για τους π.Δ.Α. των Κ.Κ.

Το νομοσχέδιο του υπουργείου Εσωτερικών  «Προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμησης της έμφυλης βίας – Ρυθμίσεις για την απονομή Ιθαγένειας – Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ» δημοσιεύει αποκλειστικά η aftodioikisi.gr.
Το πρώτο μέρος (άρθρα 1 έως 30) αφορά την «προώθηση της ουσιαστικής ισότητας των φύλων, πρόληψη και καταπολέμηση της έμφυλης βίας», το δεύτερο μέρος (άρθρα 31 έως 49) «Ρυθμίσεις θεμάτων ιθαγένειας» και τρίτο (άρθρα 50 έως 115) «Διατάξεις σχετικές με τις εκλογές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση – Λοιπές διατάξεις αρμοδιότητας ΥΠΕΣ».
Στο ν/σ αυτό, εντοπίσαμε τρεις (3) διατάξεις που αφορούν τους Δημοτικούς Αστυνομικούς (πρώην και νυν) :
 Η εξαίρεση από την αναστολή των υπηρεσιακών μεταβολών λόγω εκλογών και αφορά τους π.Δ.Α. των Κ.Κ. που αιτήθηκαν την επιστροφή τους στην Δημοτική Αστυνομία :

Αφορά την κινητικότητα :
34

 Αφορά τους π. Δ.Α. που υπηρετούν σε υπηρεσίες της ΑΑΔΕ για την επιστροφή τους  (στον ίδιο φορέα πάντα) στον δήμο ή περιφερειακή ενότητα όπου υπηρετούσαν πριν τεθούν σε διαθεσιμότητα2 σχόλια :

PANAGIOTIS K είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Μακης Δημακης είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...