Πέμπτη, 2 Μαΐου 2019

Δήμος Αθηναίων - Νάσος Ηλιόπουλος : «Ακούγονται διάφορες ανοησίες ότι θα πάρουμε τη δημοτική αστυνομία να κυνηγάμε το οργανωμένο έγκλημα...»

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις και ανέλυσε -μεταξύ άλλων- το πρόγραμμα της Ανοιχτής Πόλης για την Ασφάλεια, τα Εξάρχεια, τα προβλήματα της καθημερινότητας, τη βραχυχρόνια μίσθωση, τη δημοτική αστυνομία, τα δημοτικά τέλη και την προσβασιμότητα στην πόλη.

Στην ΕΡΤ και στην εκπομπή «Μπροστά στα Γεγονότα» βρέθηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, με την «Ανοιχτή Πόλη», Νάσος Ηλιόπουλος και συνομίλησε με τον οικοδεσπότη Νίκο Μερτζάνη και τον δημοσιογράφο Αλέξανδρο Κλώσσα, για όλα τα θέματα που αφορούν την Αθήνα.

Ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε σε ερωτήσεις και ανέλυσε -μεταξύ άλλων- το πρόγραμμα της Ανοιχτής Πόλης για την Ασφάλεια, τα Εξάρχεια, τα προβλήματα της καθημερινότητας, τη βραχυχρόνια μίσθωση, τη δημοτική αστυνομία, τα δημοτικά τέλη και την προσβασιμότητα στην πόλη.

Σε σχετική ερώτηση του Νίκου Μερτζάνη για το τι συμβαίνει, αλλά και το τι μπορεί να διορθωθεί στα Εξάρχεια, ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε:

«Για εμάς η ασφάλεια είναι κεντρικό ζήτημα, γιατί μια πόλη δεν μπορεί να λειτουργεί χωρίς ασφάλεια. Είναι ένα καθολικό δικαίωμα. Δεν υπάρχει σύγκρουση ανάμεσα στην ασφάλεια και τα δικαιώματα. Ένας πολίτης δεν μπορεί να είναι φοβισμένος ούτε στην πόλη του, ούτε στη γειτονιά του. Είναι όμως η Αθήνα συνολικά μια ανασφαλής πόλη; Όχι, δεν είναι. Τα περισσότερα από 6 εκατομμύρια άνθρωποι που επισκέπτονται την Αθήνα, δεν είναι τρελοί που θέλουν να ζήσουν την εμπειρία μιας εμπόλεμης ζώνης. Προφανώς υπάρχουν περιοχές που υπάρχουν ζητήματα και τα Εξάρχεια είναι μία από αυτές τις περιοχές», υπογράμμισε ο Νάσος Ηλιόπουλος, συνεχίζοντας: «Για εμάς στα Εξάρχεια έχουν συναντηθεί τρεις αρνητικοί παράγοντες. Ο πρώτος παράγοντας είναι η ολοκληρωτική εγκατάλειψη απ' το δήμο. Ο δήμος δεν έχει κανένα άλλοθι πως αυτή τη στιγμή στα Εξάρχεια υπάρχει ο πιο εγκαταλελειμμένος χώρος πρασίνου στην Αθήνα, ο Λόφος του Στρέφη. Θα σας δώσω επίσης ένα απλό νούμερο, Προϋπολογισμός του δήμου της Αθήνας για το 2018: έργα ηλεκτροφωτισμού για όλη την πόλη, 0 ευρώ. Για τον λόγο μπορείτε να ρωτήσετε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο του κ. Καμίνη, είναι τώρα υποψήφιος με τον κ. Μπακογιάννη. Δεν καταλαβαίνω τι συζητάμε μετά από αυτό. Ο δεύτερος παράγοντας είναι το πως τρέχει το ράλι στο real estate και στα ενοίκια. Δηλαδή ενώ συνήθως βλέπουμε έναν παραδοσιακό κύκλο υποβάθμισης μιας περιοχής και μετά σε δεύτερο χρόνο ένα ράλι στα ενοίκια, τώρα συμβαίνουν ταυτόχρονα. Και ο τρίτος παράγοντας είναι ότι υπάρχουν αυτή τη στιγμή στα Εξάρχεια οργανωμένο έγκλημα και μαφίες που αναπαράγουν όλες αυτές τις πρακτικές που βλέπουμε. Τα Εξάρχεια δεν είναι γκέτο, ούτε άβατο. Μια γειτονιά η οποία Παρασκευή και Σαββατοκύριακο δέχεται 10 χιλιάδες επισκέπτες, δεν είναι γκέτο. Το γεγονός ότι ο δήμος μέχρι σήμερα δεν έχει κάνει μια θεσμική συνεργασία με επιτροπές κατοίκων και με την αρχιτεκτονική δείχνει ένα έλλειμμα πολιτικής στόχευσης. Εγώ κατεβαίνω για δήμαρχος της Αθήνας δεν κατεβαίνω για υπουργός προστασίας του πολίτη. Δεν μπορώ να δεχθώ ότι ένας δήμος δεν μπορεί να κερδίσει πίσω δύο δρόμους, την Τοσίτσα και τη Στουρνάρη. Μπορεί να τους κερδίσει με συγκεκριμένες πρωτοβουλίες που θα δώσουν ζωντάνια στη γειτονιά».

Για τη δημοτική αστυνομία: «Ακούγονται διάφορες ανοησίες ότι θα πάρουμε τη δημοτική αστυνομία να κυνηγάμε το οργανωμένο έγκλημα. Μπορούμε να συζητήσουμε πολύ συγκεκριμένα για το πόσο μεγάλος και κρίσιμος είναι ο ρόλος της δημοτικής αστυνομίας για τη λειτουργία της πόλης. όπως ο ελεύθερος χώρος, οι ράμπες για τα άτομα με αναπηρία, η ηχορύπανση. Πράγματα τα οποία ορίζουν την καθημερινότητα στην πόλη. Οποιοδήποτε πρόβλημα των ανθρώπων της πόλης, είναι και πρόβλημα του δημάρχου. Ο δήμαρχος πρέπει να έχει γνώμη και να παίρνει πρωτοβουλίες».

Για τη βραχυχρόνια μίσθωση: «Η τουριστική και οικονομική ανάπτυξη που υπάρχει αυτή τη στιγμή έχει μετατρέψει το κέντρο της Αθήνας σε ένα πανευρωπαϊκό φιλέτο. Οι εξελίξεις με τη βραχυχρόνια μίσθωση, συμβάλουν σε αυτό. Ακριβώς για αυτό εμείς λέμε ότι πρέπει πολύ γρήγορα να παρθούν μέτρα έτσι ώστε να κρατήσουν τους κατοίκους στις γειτονιές τους. Αν μιλήσετε με έναν εγκληματολόγο θα σας πει ότι το πρώτο στοιχείο για την ασφάλεια είναι η ζωντάνια της γειτονιάς. Είναι αυτό που λέμε, ο φυσικός φύλακας, οι κάτοικοι, η κοινότητα. Ο δήμος της Αθήνας σήμερα δεν έχει άποψη και γνώμη για τη βραχυχρόνια μίσθωση. Εμείς λέμε ότι πρέπει να έχουμε γνώμη και πρόταση. Να μπουν συγκεκριμένοι περιορισμοί, όπως εξαίρεση των νομικών προσώπων από τη βραχυχρόνια μίσθωση και συγκεκριμένα διαμερίσματα ανά ΑΦΜ. Δε θεωρούμε ότι η βραχυχρόνια μίσθωση είναι άσπρο ή μάυρο. Μέσα στην κρίση κάποιοι μικρο-ιδιοκτήτες είδαν ένα παραπάνω εισόδημα. Δε θεωρούμε ότι αυτό ήταν ένα από τα αρνητικά στοιχεία. Αλλά ζούμε την κατάσταση εταιρείες real estate να αγοράζουν ολόκληρες πολυκατοικίες και να διώχνουν τους ενοικιαστές. Εγώ συνδέω το airbnb και με το ζήτημα της ασφάλειας. Ασφαλείς γειτονιές είναι οι ζωντανές γειτονιές. Αυτό που δίνει ασφάλεια σε μια γειτονιά είναι αυτό που λέμε μεικτές χρήσεις: Κατοικία, διασκέδαση, εμπορική δραστηριότητα».

Για τη διαχείριση Καμίνη: «Θέλω να είμαι ακριβής, η κριτική που κάνουμε στον κ. Καμίνη είναι συγκεκριμένη, ο άνθρωπος πήρε ένα δήμο χρεοκοπημένο από τις προηγούμενες διοικήσεις (Μπακογιάννη - Κακλαμάνη). Ο δήμος της Αθήνας όμως έχει χάσει εντελώς τη μάχη της καθημερινότητας. Ο δήμος της Αθήνας είναι ένας πλούσιος δήμος με φτωχή διαχείριση».

Για την καθημερινότητα: «Αυτή τη στιγμή στην Αθήνα, το 2019, υπάρχει γειτονιά, ένα κομμάτι στον Κολωνό, που δεν έχει ακόμα αποχέτευση. Οι άνθρωποι μου λένε πως αισθανόμαστε ότι δεν ανήκουμε στο δήμο. Εδώ και πάρα πολλά χρόνια η Αθήνα έχει δημάρχους που ήταν πάρα πολύ κοντά στην πλατεία Συντάγματος, πάρα πολύ κοντά στο κεντρικό πολιτικό σύστημα και πάρα πολύ μακριά από τις γειτονιές της Αθήνας. Και το λέω ως ένας άνθρωπος που έχω γεννηθεί και έχω μεγαλώσει στα Κάτω Πατήσια, εκεί μένω και σήμερα και υπήρχαν πολλές φορές που αισθανόμουν ότι δεν ήμουν στο δήμο της Αθήνας. Δεν ασχολείται κανένας με αυτές τις γειτονιές. Υπάρχει πάντως μια δημοκρατικότητα στην εγκατάλειψη. Και με τους κατοίκους στο Κολωνάκι να συζητήσετε και αυτοί εγκαταλειμμένοι νιώθουν. Η Αθήνα είναι 7 μικροί δήμοι. Αν δε μεταβιβάσουμε ουσιαστικές αρμοδιότητες στα κοινοτικά συμβούλια, η πόλη δεν θα μπορεί να λειτουργήσει ούτε με τον καλύτερο δήμαρχο. Δε γίνεται σε ένα δημοτικό συμβούλιο να αποφασίζεις ταυτόχρονα για ζητήματα στο Παγκράτι και στο Νέο Κόσμο, στα Σεπόλια και στον Κολωνό και να αποφασίζουν άνθρωποι που μπορεί να μη ξέρουν αυτές τις γειτονιές. Πρέπει να αποφασίζει ο κόσμος της δημοτικής κοινότητας για τον προϋπολογισμό και τα έργα που πρέπει να γίνουν στην περιοχή τους».

Για τα δημοτικά τέλη: «Σε περιοχές που είναι πιεσμένες, ακόμα και σε ζητήματα ασφάλειας, ο δήμος πρέπει να έχει ειδική πολιτική για τα δημοτικά τέλη. Το δεύτερο πρόβλημα με τα δημοτικά τέλη είναι ότι δεν υπάρχει καμία ανταπόδοση αυτή τη στιγμή στην Αθήνα. Ο κόσμος πληρώνει ακριβά δημοτικά τέλη χωρίς να βλέπει ανταποδοτικά έργα. Πρέπει να αξιοποιήσουμε μια σειρά από εργαλεία που έχει ο δήμος όπως το αναξιοποίητο κτιριακό του απόθεμα. Αυτή τη στιγμή στο δήμο της Αθήνας ανήκουν 38 αδόμητοι χώροι που είναι από μισό έως δύο στρέμματα και 15 πρώην βιομηχανικοί χώροι συνολικού εμβαδού 40 στρεμμάτων. Όλοι αυτοί οι χώροι μπορούν να γίνουν χώροι πρασίνου. Κάνουμε δημοτικές εκλογές και δε συζητάμε για το πράσινο σε μια πόλη που είναι αβίωτη, τη στιγμή που ο δήμος έχει τα εργαλεία για να δημιουργήσει πάρα πολύ γρήγορα χώρους πρασίνου μέσα στις γειτονιές. Γιατί δεν έχει γίνει αυτό; Θα σας απαντήσω για άλλη μια φορά ότι μπορείτε να ρωτήσετε τους αρμόδιους αντιδημάρχους που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ψηφοδέλτιο του κ. Μπακογιάννη».

Στην ερώτηση αν ο δήμος της Αθήνας είναι ένα καλό βήμα να τον γνωρίσει ο κόσμος και να αποτελέσει εφαλτήριο για πολιτική καριέρα, ο Νάσος Ηλιόπουλος απάντησε: «Επειδή έχω ήδη απευθύνει αυτή την ερώτηση στον συνυποψήφιό μου, θεωρώ πως θα ήταν καλή εξέλιξη μετά τον Οκτώβριο που η ΝΔ θα ψάχνει για αρχηγό, ο κ. Μπακογιάννης να αναλάβει τη ΝΔ. Όσον αφορά εμένα, εγώ επέλεξα πολύ συνειδητά να κάνω την αντίστροφη πορεία. Θα μου ήταν πολύ εύκολο να παραμείνω στο υπουργείο μου και να κατέβω βουλευτής στην Α Αθηνών. Μου δόθηκε όμως η ευκαιρία να δουλέψω για την πόλη στην οποία έχω μεγαλώσει, έχω εργαστεί και σήμερα ζω. Θεωρώ πως είναι πολύ τιμητικό να μπορείς να δουλέψεις για την Αθήνα. Άρα όποιο και να είναι το αποτέλεσμα εγώ έχω κατέβει να δουλέψω για την πόλη μου».

Για την προσβασιμότητα στην πόλη, με επίκεντρο τα πεζοδρόμια και τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού: «Στην Αθήνα για να αλλάξουν πέντε πράγματα με κάποιους ανθρώπους πρέπει να τσακωθείς. Αν αυτό σημαίνει ότι θα τσακωθούμε με οποιονδήποτε πιστεύει ότι μπορεί να παρκάρει πάνω σε μία ράμπα ή με οποιονδήποτε θεωρεί ότι μπορεί να κανιβαλίσει το δημόσιο χώρο και ένας νέος άνθρωπος να μην μπορεί να βγάλει το παιδί του βόλτα με ένα καροτσάκι, ναι με αυτούς τους ανθρώπους θα τσακωθούμε. Αυτό είναι δουλειά της δημοτικής αστυνομίας και δεν το θεωρώ καθόλου μικρό. Επίσης πρέπει να πούμε ότι τα πεζοδρόμια δεν τα έφερε ο πελαργός σε αυτή την πόλη. Οι μεγάλες παρεμβάσεις στα πεζοδρόμια φτιάχτηκαν την περίοδο των Ολυμπιακών Αγώνων (σ.σ. επι δημαρχείας Ντ. Μπακογιάννη) που ήταν μια χαμένη ευκαιρία για την Αθήνα. Πριν από δύο μέρες είδα την Εθνική Ομοσπονδία Τυφλών, οι άνθρωποι αυτοί μου είπαν πως κανένας ποτέ δεν τους ρώτησε ποιες είναι οι προδιαγραφές που τους βοηθάνε να είναι προσπελάσιμη η πόλη. Αν κάποιος πει ότι σε τέσσερα χρόνια μπορεί να αλλάξει όλα τα πεζοδρόμια της Αθήνας, λέει ψέματα, αλλά σίγουρα όμως μπορούμε να φτιάξουμε τις προδιαγραφές για μία βιώσιμη πόλη για όλους.»

35 σχόλια :

Μάκης Δημάκης είπε...

Μάλλον διάβασε εδώ μέσα τις ηλιθιότητες κάποιων πχ George z1000 κ Giannis κ είπε να τοποθετηθεί ο άνθρωπος....

Karaman είπε...

Σιγά τσυριζούλη με τα βαρέα ένσημα μη τσακώνεσαι τόσο πολύ και χεστούν όλοι πάνω τους! Το μόνιμο πρόβλημα είναι ότι εμείς που είμαστε στον δρόμο τσακωνόμαστε γιατί μας είχαν και μας έχετε σάκους του μποξ. Α, ξέχασα, μπορώ να καλέσω συνδρομή την ΕΛΑΣ αφού έχω φάει το βρίσιμο,ίσως κ φάπες και μετά σχετική αναφορά (έγκληση) σε δικαστήριο που θα πάρει χρόνια με τις αναβολές. Ουάο! Εσείς δεν καταφέρατε να καταπολεμήσετε το οργανωμένο έγκλημα με την ΕΛΑΣ και να θέλατε με εμάς δυσκολάκι.
Θέλουμε να είμαστε χρήσιμοι και θωρακισμένοι χωρίς να χρειάζεται να εξηγούμε ότι δεν πετάει ο γάιδαρος κάθε φορά, αυτό μπορεί να το καταφέρει κάποιος;

Μάκης Δημάκης είπε...

Μπορείς καραμαν. Όχι όμως υπό αυτές τις συνθήκες.... Κ όσον αφορά το σύριζα... Εσύ ψήφισε ΝΔ που σε έδιωξε.

george z1000 είπε...

Μακη? Τουμπεκί γλυκιά μου! Μην λες πολλά, βγαλε τα ρουχαλάκια σου και τραβα για υπηρεσία στην Συγγρού κούκλα μου.

vourlismenos είπε...

ξεχειλίζει το dimastin απο τεστοστερόνη.Δεν είναι πλέον για εμάς τους κοινούς θνητούς.

Giannis είπε...

Μάκης βουλώσε το στοματάκι σου κορίτσι μου και άντε σε κανένα υπουργείο να βαράς σφραγίδες ντροπή της υπηρεσίας μας...άντε να σε χαρω να μη μας τα πρήζεις κιολας

Μάκης Δημάκης είπε...

Μην κλαις τζωρτζινα. Κ μην έχεις 2 προφίλ γιατί είσαι 2 φορές χαζός!

ace είπε...

Xaxaxaxa

ace είπε...

Ρε Μακης σε φτυνουν....δεν βρεχει

george z1000 είπε...

Πω πω δεν υπάρχει το άτομο. Δεν την παλεύει καθόλου.

Μάκης Δημάκης είπε...

Μην κλαις βλαμμένε μου... 3 χαζά προφίλ... Ένας ηλιθιος τιουτος από πίσω....!

Giannis είπε...

Μακη κορίτσι μου αλήθεια θέλω να μου πεις...είσαι τόσο ηλίθιος όσο δειχνεις;;;μωρή βλαμμένη κανείς δεν συμφωνεί μαζί σου πάρτο χαμπάρι είναι πολλοι

Μάκης Δημάκης είπε...

Ειναι σημαντικό που διαφημίζεις την ηλιθιότητα σου συνεχως. Έτσι είναι ξεκάθαρο πόσο βλακας είναι κάποιος κ μιλάει για όπλα σε πολιτική υπηρεσία. Σε ευχαριστώ πολύ νομίζοντας ότι είσαι έξυπνος έπαιξες τέλεια τον ρόλο του χρήσιμου ηλιθιου,κατι που σίγουρα κάνεις κ στην ζωή σου πολύ καλα...!

Giannis είπε...

Ρε Μάκη κοριτσι μου τόσες μέρες σε δουλεύω και γελάμε εδώ με τους συναδέλφους αλλά πλέον έχω αρχίσει και πιστεύω ότι είσαι τοοοσο μαλακας...Ναι ρε παπαρια μια πολιτική υπηρεσία που θέλουμε να αλλάξει...άντε τράβα σπίτι σου παραίτησου συνταξιοδότησου άντε κανε ότι γουστάρεις αλλά σήκω και φύγε από αυτή την υπηρεσία...ακούς όπλο και κανεις τσιράκια σου χαζομαλακα

Μάκης Δημάκης είπε...

Χαίρομαι πολύ που εσύ κ οι φαντασιωσικοι σου φίλοι με κατηγορείτε. Η εμμονή σου να γράφεις συνέχεια με τον ίδιο τόνο κ τρόπο σε όλα τα ψεύτικα προφίλ σου δείχνει ύποπτη εμμονή κ υπερτονιζει το ποσό επικίνδυνο ειναι άτομα με ψυχολογικά προβλήματα όπως εσυ να φέρουν έστω κ νεροπίστολα. Εάν ήθελες εσύ κ οι φαντασιωσικοι φίλοι σου μπορούσατε να έρθετε στο συνέδριο. Αντί αυτού προτίμησες την γνωστή λύση του να κατηγορισεις τους υπόλοιπους κ εμένα ότι είμαστε ανικανοι κλπ. Θα σου πρότεινα να βρεις έναν ειδικό κ να επισκεφθείτε εσύ κ οι φαντασιωσικοι φίλοι σου για.... ομαδική συνεδρία! Προς την γελοιότητα των επιχειρηματων σου δεν θα αναφερθώ γιατί ειναι εμφανές πως είσαι παντελώς άσχετος με το θέμα οργάνωση υπηρεσίας. Θεωρώ πως δεν κάνεις καλά τη δουλειά σου για να θέλεις τόσο πολύ να αναβάθμιστουμε κ καλά με οπλισμό, νομίζεις θα γίνεις σερίφης της επαρχίας. Ακαδημαϊκα αν κ δεν πιστεύω ότι είσαι σε θέση να αντιληφθείς τον κόσμο γύρω σου θα σου αναφέρω ότι σχετικά με το τεηζερ που ανέφερες ως μέσο, πιθανόν επειδή το έχεις δει σε σειρές στην τηλεόραση, προκαλεί αρρυθμίες λόγω του ηλεκτρικού φορτίου στην καρδιά κ μπορεί να προκαλέσει τον θάνατο σε 3 με 4 μέρες μετά την χρήση του.

Giannis είπε...

Ποιο τειζερ ανέφερα ρε χαζοβιολη;;;Είσαι τοοοσο χαζος;;που το είδες ρε φαντασιόπληκτε τεμπέλη και επικυνδινε βλάκα...κάτσε σπίτι να τρως παντόφλα από τη γυναίκα σου και άσε εμάς να δουλέψουμε σαχλαμαρα που νομίζεις πως θες να αναβαθμίσεις την υπηρεσία...και είμαι ένας ρε χαζέ ένας είμαι δενέχω πολλά προφίλ.. ΕΝΑΣ...κατάλαβε το ρε μαλακοπληκτε...Τέλος δεν κατηγορώ κανέναν άλλον πλην εσένα και τις ιδέες σου τεμπελεχανα κλασικε δημοσιε υπάλληλε του 90...Από τέτοια μυαλά διαλυθηκαμε βλακα

Μάκης Δημάκης είπε...

Οι χαρακτηρισμόι σου κ η αγωνία σου να πείσεις δείχνουν ξεκάθαρα το μέγεθος του προβλήματος σου. Όλα αυτά που αναφέρεις περί παντόφλα κλπ είναι εικόνες της μίζερης κ απαξιωμενης πραγματικοτητας που βιώνεις κ προσπαθείς με αγωνία να φορτώσεις σε άλλους για να αισθάνεσαι καλύτερα. Σε λυπάμαι ειλικρινά που ζεις ένα τέτοιο δράμα. Θα πρέπει σύντομα να αναζήτησεις βοήθεια από ειδικό.

Giannis είπε...

Όντως χαζοβιολη μαλακοπληκτε θα ζητήσω αν και συ παραιτηθείς... Δεν θέλουμε τέτοια μυαλά να πάνε την υπηρεσία πίσω ρε τεμπελεχανα... έμαθα πως τις ίδιες μαλακιες έλεγες στην ΕΛ.ΑΣ ρε νούμερο και σε είχανε της τάπας.μηπως δεν ισχύει;;;δεν μου πες ρε μαλακοφαντασιοπληκτε ποιο τειζερ ανεφερα.

Μάκης Δημάκης είπε...

Έχω αντιληφθεί γιατί συνεχίζεται η κουβέντα κ θα σου δώσω αυτό που θέλεις. Διάφοροι παθητικοί σεξουαλικα ομοφυλοφιλοι που ήξερα είχαν ακριβώς τα ίδια συμπτώματα που έχεις, επιθετικότητα, κρίση διανυας κ ονόματιζαν άντρες με γυναικεία ονόματα όπως εσύ κ ζητούσαν διαρκώς όπλο. Πρέπει να νιώθεις μεγάλη καταπίεση για την σεξουαλικοτητα σου κ μπορώ να σε βοηθήσω αρκεί να με εμπιστευτείς. Αρχικά πρέπει να μιλήσεις στους δικούς σου κ έπειτα μόλις γίνει αυτό, στείλε μου εδώ να σου πω το επόμενο βήμα.

Giannis είπε...

Ρε χαζοβιολη νομίζεις πως θα ψαρωσω με ότι λες...Γιατί δεν απαντάς ρε μαλακοπληκτε σε ποιο τειζερ αναφερθηκα;Επίσης γιατί δεν μας λες ότι τα ίδια έλεγες και στην αστυνομία και σε είχανε για φάπες...έμαθα κάτι λαθος;;;όσο για τις μπούρδες που λες δεν θα σου δώσω τη χαρά να σου απαντήσω κοπέλα μου εκτός και αν θες να γίνεις το γκομενάκι μου και οφείλεις να ξέρεις μαλακοπουλε

george z1000 είπε...

Giannis, απορώ ρε φίλε γιατί συνεχιζεις και εσυ την κουβέντα μαζί του. Μας εχει τσακίσει με την ηλιθιότητα του λόγω εμπειριας. Αστο να παει στην ευχή. Εάν είναι πολλοί όμως σαν αυτόν (που δεν είναι, που βλέπουμε στην υπηρεσία τι γράφει και έχουμε λιωσει στο γελιο), θολό το τοπίο τότε

Μάκης Δημάκης είπε...

Είσαι τόσο ηλιθιος που γράφεις τα ίδια με διαφορετικό προφίλ. Πάμε πάλι στο ίδιο θέμα.... Γιατί δεν έμεινες στην ΕΛΑΣ; μάλλον γιατί είσαι ετεροφοβικος; κ ποιος σου είπε ότι η δημοτική ειναι gay friendly?

Μάκης Δημάκης είπε...

Αχ καλέ Μάκη γίνε άντρας σαν εμάς.... Έλα να γίνουμε φιλενάδες με όπλα κ να βλέπουμε σειρές αγκαλίτσα!

Giannis είπε...

Έχεις δίκιο z1000 ο τύπος είναι εξαιρετικά μαλακές και δεν το συνεχίζω...είναι ο άνθρωπος της φαπας όπως ήταν στην ελ.ας...απλά πληροφοριακά παλιομαλακα δεν είναι στην ελ.ας τούβλο μακη μαλακά.αντε στα τσακίδια παλιομαλακα και άσε αυτούς που θέλουν να δουλέψουν...μακάρι z1000 να γίνει κάτι καλό πλέον!

Μάκης Δημάκης είπε...

Μιλάς κ με τον εαυτό σου πάλι καθυστερημένο; δεν ντρέπεσαι να τρως φάπα από βλάχους;

Μάκης Δημάκης είπε...

Σίγουρα θα γίνει κάτι καλό. Όλοι καταδίκασαν τις γελοίες απόψεις σου στην μάζωξη. Θα πρέπει να περιμένεις λίγο μέχρι να γίνεις κωμικός σερίφης στο βλαχοχωρι σου.

george z1000 είπε...

Το ότι συνεχίζεις και πιστεύεις ότι είναι ένα άτομο με δυο προφίλ, και που? Στο dimastin, αυτο με ξεπερνα αλήθεια. Φίλε μακουλα, μην αγχώνεσαι, όλα θα πανε καλα, σκέψου θετικά. Δεν θα πάρουμε ούτε όπλα ούτε τίποτα, θα πάθεις τίποτα στο τελος και θα σε τρέχουν στο Δαφνί και θα έχουμε τύψεις μετά. Σε λίγους μήνες θα βγει ο κουλης σου, (γιατί με αυτό το παλαιών αρχών μυαλό που εχεις, που προφανως δεδ εχεις γιατί τα έχεις ξεχάσει ολα) και θα τα ξαναστρωσει όλα, γιαυτό στο ξαναλέω. ΗΡΕΜΗΣΕ

Μάκης Δημάκης είπε...

Όλα σε ξεπερνούν γιατί είσαι χαζούλα. Τώρα εσύ αν έχεις πάθει φοβία ειναι δικό σου θέμα. Αν ήθελες όπλα να έμενες στην ΕΛΑΣ.

Μάκης Δημάκης είπε...

Τελικά στο τέλος αποδεικνύεται ότι όλα αυτά τα χαζά που μπαίνουν εδώ κ γράφουν μαλακιες επιζητούν τον μαλαΚουλη ως σωτήρα. Απορώ τι τραγικές ζωές ζείτε.

Giannis είπε...

Άκου μαλακα Μάκη γιατί μας τα έσπασες τα νεύρα παπαρα...τράβα κάτσε σε κανένα γραφείο κοριτσι μου τσιριζουλα και περίμενε το Τσίπρα να σε σώσει παλιόμαλακα παιδί της φαπας...άντε τεμπελόσκυλο μαλακα

Μάκης Δημάκης είπε...

Ναι νεοδημοκρατη ξεφτιλισμενε. Έπεσαν οι μάσκες ηλιθιε; ρουφιανε

Μάκης Δημάκης είπε...

Και μην λες κ μισή ότι λέω εγώ πάρα είκοσι βλαχαδερό. Μόνο φάπα τρως όλη σου την μίζερη ζωή. Πήγαινε ρουφιανεψε λίγο μπας κ σου δώσουν κάνα χαρτζηλικι που νομίζεις ότι δεν σε πήραμε χαμπάρι. Βρωμας από χιλιόμετρα σκουπιδι

Giannis είπε...

Έλα τρόμπα...παιδί της τάπας πήγαινε άρπαξε καμία φάπα όπως έκανες παλιομαλακισμενη

Giannis είπε...

Τσιπρουλα μαλακά παιδί της τάπας...άντε κανε λίγο σεξ παλιοτρομπα μου χάλασες το βράδυ τεμπελη βλακαβλακα

Dimastin είπε...

Επειδή παρατράβηξε το πράγμα, σταματούν τα σχόλια εδώ.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...