Παρασκευή, 12 Ιουλίου 2019

Δ. Αθηναίων : Επιτέλους!!! Επιστρέφουν και με τη βούλα (ΦΕΚ Γ' 1183/12-07-2019) 83 π.Δ.Α. από τα κ.κ. στην Δημοτική Αστυνομία

Μέρα χαράς και ευτυχίας η σημερινή (Παρασκευή 12 Ιουλίου) για άλλους 86* συναδέλφους μας! Εκδόθηκε το ΦΕΚ Γ' 1183/12-07-2019 με το οποίο επιστρέφουν επίσημα από τα καταστήματα κράτησης στην Δημοτική Αστυνομία του Δ. Αθηναίων ως Δημοτικοί Αστυνομικοί! Για να επιτευχθεί αυτό, σύμφωνα με πληροφορίες υπήρξε έντονη και συνεχής πίεση από το Σ.Δ.Α.Α. προς όλους τους εμπλεκόμενους φορείς, καθώς και καθοριστική παρέμβασή από τον Κώστα Μπακογιάννη, νέο δήμαρχο Αθηναίων από τον Σεπτέμβριο. 

Καλώς ήλθατε παιδιά και άλλο κακό να μη σας (μας) βρει !!! 

► Δείτε το ΦΕΚΕΔΩ.

* 'Όπως μάθαμε, έπειτα από τηλ. επικοινωνία με τον Πρόεδρο του Σ.Δ.Α.Α., κ. Απόστολο Κόσσυβα, από τους 86 που αναγράφονται στο παραπάνω ΦΕΚ, στην Δ.Α. του Δ. Αθηναίων θα επιστρέψουν οι 83.

3 σχόλια :

Stavros X είπε...

Παιδια να ευχηθώ κ γω με τη σειρα μου ως, με το ζορι διοικητικος, οτι καλυτερο κ συγχαρητηρια. Να δουλέψετε σκληρα φίλοι μου για αυτη την υπηρεσια γιατι κατα βαθος την θελει ο Έλληνας πολίτης κ ας ευχηθουμε στην επανασύσταση ΔΑ κ σε αλλους Δημους.

Μάκης Δημάκης είπε...

Μέρα γιορτής θα είναι όταν επιστρέψουν και οι εξωτερικοι. Δεν τελείωσε ακόμα.

Unknown είπε...

Σε όλους τους δήμους επέστρεψαν από τις φυλακές οι δημοτικοί αστυνομικοί
Στο δήμο της Αθήνας γιατί ακομα γιατί παιζεται με τις ψυχές τους τελειωνεται επιτελους

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...