Σάββατο, 27 Ιουλίου 2019

Επιστρέφουν στην Δημοτική αστυνομία του δήμου Ιωαννιτών μεταταχθέντες σε φυλακές Δημοτικοί Αστυνομικοί

Τα πέντε νέα μέλη της Δημοτικής Αστυνομίας που επέστρεψαν στο Δήμο Ιωαννιτών κάνοντας χρήση του σχετικού νόμου που επέτρεπε σε πρώην Δημοτικούς Αστυνομικούς οι οποίοι μετατάχθηκαν μετά την κατάργηση της υπηρεσίας τους στα καταστήματα κράτησης, να μεταταχθούν και πάλι σε υπηρεσίες Δημοτικής Αστυνομίας, υποδέχτηκε τη Πέμπτη 25/7, ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας.

«Η σημερινή Δημοτική Αρχή θεωρεί ότι η ενίσχυση της Δημοτικής Αστυνομίας είναι μια αναγκαιότητα καθώς υπάρχει πεδίο δράσης με πολλές αρμοδιότητες, δεν υπήρχε όμως το ανάλογο ανθρώπινο δυναμικό.
Για το λόγο αυτό άλλωστε φρόντισε από την πρώτη μέρα που ανέλαβε τα καθήκοντά της να επανασυστήσει τη Δημοτική Αστυνομία, κάτι που δεν έγινε σε όλους τους Δήμους, φροντίζοντας για την ενίσχυσή της με προσωπικό.
Απόδειξη ο διπλασιασμός του δυναμικού της, καθώς το 2015, όταν και λειτούργησε ξανά, είχε 7 άτομα προσωπικό και σήμερα βρίσκεται με 14, ενώ εκκρεμεί και η επιστροφή ενός ακόμα υπαλλήλου».
Να σημειωθεί ότι σημαντικό ρόλο στην άμεση επιστροφή των πρώην Δημοτικών Αστυνομικών έπαιξε και η πρόβλεψη της Δημοτικής Αρχής να ενσωματώσει τη μισθοδοσία τους στον προϋπολογισμό του 2019, διότι, χωρίς αυτή, ήταν αδύνατον να επανέλθουν.

www.epoli.gr

1 σχόλια :

Unknown είπε...

Σας παρακαλω αν ξερετε κατι ποτε θα υπογραψουν αππ το υπουργειο το φυλλο πορειας ωστε να επιστρεψουμε και εμεις στο δημο
Εχει εκδοθει το φεκ απο 05/07 και κανεις στο υπουργειο δεν ξερει ποιος θα υπογραψει το φυλλο πορειας
Απο την στιγμη που βγαινει το φεκ εχουμε 1 μηνα να παρουσιαστουμε στο δημο και δεν μας αφηνουν απο τα κκ

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...