Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2019

Θοδωρής Λιβάνιος: Ποιος είναι ο υφυπουργός Εσωτερικών στην κυβέρνηση Μητσοτάκη

Το 2014, είχε οριστεί γενικός γραμματέας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης

Ο 42χρονος Θοδωρής Λιβάνιος είναι ο υφυπουργός Εσωτερικών για θέματα αυτοδιοίκησης και εκλογών της νέας κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Θοδωρής Λιβάνιος είναι στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, με αρμοδιότητες στην αυτοδιοίκηση. Ο Θοδωρής Λιβάνιος, το 2014, είχε οριστεί γενικός γραμματέας στο υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης με απόφαση του τότε πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά και του Κυριάκου Μητσοτάκη. Ο κ. Λιβάνιος, για τρία χρόνια, είχε διατελέσει γενικός γραμματέας στον Δήμο Αθηναίων, υπό τον Γιώργο Καμίνη.

Βιογραφικό του Θοδωρή Λιβάνιου

Ο κ. Λιβάνιος γεννήθηκε το 1977 στην Αθήνα. Αποφοίτησε από το Τμήμα Πληροφορικής και Τηλεπικοινωνιών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Εργάστηκε για πάνω από μια δεκαετία σε επιχειρήσεις πληροφορικής και έρευνας αγοράς στον ιδιωτικό τομέα, ως προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών και διαχειριστής βάσεων δεδομένων.

Το 2010 διατέλεσε ειδικός σύμβουλος στο Υπουργείο Εσωτερικών, Αποκέντρωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, όπου εργάστηκε στη σύνταξη και στην προετοιμασία για την εφαρμογή του νέου θεσμικού πλαισίου για την Τοπική Αυτοδιοίκηση (πρόγραμμα «Καλλικράτης») και του νέου νόμου για τις εκλογικές δαπάνες στις Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές.

5 σχόλια :

george z1000 είπε...

Τι έγινε ρε παιδιά? Γιατί αυτή η νεκρικη σιγή?

Σακης ο Γλυκας είπε...

Με ανωνυμα σχολια δεν γινονται επωνυμες κριτικες.

Karaman είπε...

Άρχισαν τα εγκεφαλικά!

ace είπε...

Που ειναι ο ΜΑΚΗΣ ΔΗΜΑΚΗΣ???

Giannis είπε...

Στο καβούκι του μπήκε ο σαχλαμαρας

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...