Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Δήμος Κοζάνης - Δημοτική Αστυνομία: Οι δράσεις για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (φώτο+video)

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας 2019 ξεκίνησε με πολλή κίνηση στο Δήμο Κοζάνης. Τη Δευτέρα 16 Σεπτέμβρη 2019 μέλη του ΚΑΠΗ περπάτησαν από την Πλατεία Νίκης μέχρι τον Σιδηροδρομικό Σταθμό, μια διαδρομή που συχνά κάνουμε με το αυτοκίνητο. Το απόγευμα, μέλη του ορειβατικού συλλόγου Σ.Ε.Ο. Κοζάνης διέσχισαν τα μονοπάτια του Αηλιά σε μια δίωρη διαδρομή μέσα στη φύση.

Την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019 οι δράσεις του Δήμου Κοζάνης στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Εβδομάδας Κινητικότητας συνεχίστηκαν στο Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής. Μαθητές του 1ου Δημοτικού Σχολείου έμαθαν να κινούνται στο δρόμο με ασφάλεια υπό τις υποδείξεις των Δημοτικών Αστυνόμων. Στο τέλος οι μικροί μαθητές παρέλαβαν τα διπλώματά τους αφού όλοι πλέον έγιναν ενημερωμένοι και προσεκτικοί πεζοί και ποδηλάτες. Ευχαριστούμε πολύ τους υπεύθυνους του 1ου Δημοτικού Σχολείου για την συνεργασία τους , τη Δημοτική Αστυνομία και το ΚΤΕΛ Αστικών Κοζάνης που ανέλαβε τη δωρεάν μεταφορά των μαθητών από και προς το πάρκο.


Τέλος, τη Τετάρτη 18 Σεπτέμβρη 2019 οι δράσεις του Δήμου άρχισαν το πρωί με σεμινάριο κυκλοφοριακής αγωγής σε μαθητές του 18ου Δημοτικού Σχολείου από τη Δημοτική Αστυνομία και το απόγευμα στις 17.30 με πεζοπορία στα μονοπάτια του Αηλιά μαζί με τον ορειβατικό σύλλογο ΕΟΣ. Πηγές : kozanimedia.grkozanilife.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...