Τετάρτη, 18 Σεπτεμβρίου 2019

Δ. Θεσ/νίκης : Συνεχίzονται οι επιχείρησεις Δημοτικής Αστυνομίας-τροχαίας για τα διπλοπαρκαρισμένα -Σε ποιους δρόμους θα βγουν οι γερανοί

Συνεχίζεται η εκκαθάριση κεντρικών δρόμων της Θεσσαλονίκης από τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα.


Στη μάχη και οι γερανοί της διεύθυνσης Τροχαίας οι οποίοι χθες σήκωσαν τα παράνομα παρκαρισμένα αυτοκίνητα στην οδό Δωδεκανήσου.

Έτσι, αποκαλύφθηκαν οι τέσσερις λωρίδες κυκλοφορίας στην μονίμως μποτιλιαρισμένη οδό όπως επίσης και ο ποδηλατόδρομος ο οποίος ήταν μονίμως καταλυμένος από παρκαρισμένα οχήματα.

Την Τετάρτη το πρωί (18/9) άνδρες της δημοτικής Αστυνομίας βεβαίωσαν παραβάσεις σε σταθμευμένα οχήματα στη Λεωφόρο Νίκης.

«Οι επιχειρήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες στις οδούς: Βασιλίσσης Όλγας, Μητροπόλεως, Ερμού, Αγίου Δημητρίου και Κασσάνδρου» σημείωσε μιλώντας στο Ράδιο Θεσσαλονίκης ο Διοικητής της Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ταξίαρχος Γέρμανος Θωμάς.

Σύμφωνα με τον ίδιο η Τροχαία έχει στη διάθεσή της πέντε γερανούς για την απομάκρυνση των οχημάτων, αλλά δεν διαθέτει δικούς της χώροι για να τα συγκεντρώνει.

«Μεταφέρονται στον ανοιχτό χώρο και δίνουμε τα στοιχεία στο Κέντρο Άμεσης Δράσης», πρόσθεσε ο διοικητής της Τροχαίας.


Σε δηλώσεις του στο Ράδιο Θεσσαλονίκη  ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, για θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, έκανε λόγο για ολοκληρωμένο σχεδιασμό που θα έχει συνέχεια. «Δεν είναι πυροστέχνημα», σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Έχουμε κοινό στόχο με τη διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης και τα αποτελέσματα είναι ορατά. Εφαρμόζουμε την νομοθεσία και τα άρθρα του ΚΟΚ» πρόσθεσε ο κ. Δαγκλής.

Να σημειωθεί ότι για σήμερα το βράδυ είναι προγραμματισμένη η διαγράμμιση στην οδό Δωδεκανήσου.

► Ακούστε τι ανέφερε ο εντεταλμένος σύμβουλος του δήμου Θεσσαλονίκης, για θέματα δημοτικής αστυνομίας, Δημήτρης Δαγκλής, σε δηλώσεις του στον FOCUS FM 103,6, τη Τρίτη 17/9,  σχετικά με τις μεικτές επιχειρήσεις εκκαθάρισης κεντρικών οδικών αξόνων της Θεσσαλονίκης από διπλοπαρκαρισμένα οχήματα :Πηγή κειμένου :  www.thessnews.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...