Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου 2019

Δήμος Ιωαννιτών : Ποντάρει πολλά στη Δημοτική Αστυνομία

Η ανταλλαγή απόψεων για μείζονα ζητήματα της πόλης, καθώς και ο καθορισμός των προτεραιοτήτων για το επόμενο διάστημα, ήταν το αντικείμενο της σύσκεψης του δημάρχου Ιωαννίνων Μωυσή Ελισάφ με τη διεύθυνση και τους εργαζόμενους της Δημοτικής Αστυνομίας.

Ο δήμαρχος κατέστησε σαφές ότι όλοι οι πολίτες και οι επιχειρηματίες πρέπει να αντιμετωπίζονται ισότιμα, ώστε να μην υπάρχει καμία υποψία διάκρισης ή μεροληψίας, και ζήτησε από τη Δημοτική Αστυνομία να συμβάλει με συστάσεις κυρίως προς τους επιχειρηματίες για την ορθή εναπόθεση των απορριμμάτων, ώστε να βελτιωθεί η εικόνα ειδικά σε ορισμένα σημεία της πόλης, όπου παρατηρείται έντονη τουριστική κίνηση.

Παράλληλα, θα δοθεί βαρύτητα στους πεζοδρόμους και την ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων, ώστε να μην καταλαμβάνεται η διάβαση για άτομα με αναπηρίες, ενώ θα πρέπει να τηρείται το ωράριο τροφοδοσίας των καταστημάτων.

Τέλος, ζήτησε την εντατικοποίηση της προσπάθειας της Δημοτικής Αστυνομίας για την αντιμετώπιση των κυκλοφοριακών προβλημάτων στην πόλη, ειδικά εκείνων που προκαλούνται από διπλοπαρκαρίσματα στους κεντρικούς οδικούς άξονες.

Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου, οι αντιδήμαρχοι και ο γενικός γραμματέας του δήμου.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...