Δευτέρα, 2 Δεκεμβρίου 2019

Κινητικότητα στο Δημόσιο: Δείτε τις θέσεις - Από την Τρίτη 3/12 οι αιτήσεις - Όλες οι λεπτομέρειες

Όπως είχε γράψει πρώτο κι αποκλειστικά ΜΟΝΟ το epoli.gr αναρτήθηκαν σήμερα Δευτέρα 02 Δεκεμβρίου 2019, στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Εσωτερικών (www.ypes.gr) και στην ιστοσελίδα του Μητρώου Ανθρώπινου Δυναμικού του Ελληνικού Δημοσίου (www.apografi.gov.gr), τα αιτήματα των φορέων που εγκρίθηκαν από την Κεντρική Επιτροπή Κινητικότητας, για κάλυψη κενών θέσεων με μετάταξη και απόσπαση, καθώς και οι βασικές οδηγίες για την υποβολή αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους, στο πλαίσιο του Ενιαίου Συστήματος Κινητικότητας έτους 2019.

Κάθε ενδιαφερόμενος υπάλληλος μπορεί να υποβάλει αίτηση για τη μετάταξη του σε κενή οργανική θέση ή/και την απόσπαση του για προσωρινή κάλυψη αναγκών από 03 Δεκεμβρίου έως και την 17η Δεκεμβρίου 2019.

Η είσοδος των ενδιαφερομένων υπαλλήλων στην εφαρμογή του μητρώου είναι διαθέσιμη στο σύνδεσμο https://hr.apografi.gov.gr.

Στη συνέχεια οι υπάλληλοι πληκτρολογούν τους κωδικούς TAXISnet που ήδη διαθέτουν.

7 σχόλια :

Τάκης είπε...

Σαν δημοτικός αστυνομικός μπορώ να κάνω αίτηση για μετάταξη σε άλλο φορέα;

george z1000 είπε...

Καλημέρα συνάδελφε. Ναι μπορείς, εφόσον έχεις συμπληρώσει δεκαετή πραγματική υπηρεσία στην Δ.Α και οι θέσεις σας καλύπτουν ήδη το 60% των οργανικών επί του συνόλου

Αρης είπε...

Μετάταξη εννοείς εντός του Δήμου; Ο χρόνος υπηρεσίας στην αστυνομία προσμετράται για την συμπλήρωση της δεκαετίας;

Μάκης Δημάκης είπε...

Μπορείτε όλοι. Υπάρχει μια θέση αν δείτε στην αίτηση συμπληρώστε το κενό κουτάκι με τα αρχικά ΕΕΑΧ κ μετά τον κωδικό θέσης.

GiwrgosK είπε...

τι εννοεις με αυτα τα αρχικα μακη;

GiwrgosK είπε...

καλησπερα, εισαι σιγουρος οτι γινεται αυτο;επειδη απο το υπουργειο σε ερωτημα μου ειπαν οτι δεν γινεται να παρουμε μερος σε κινητικοητα αν δεν φυγουμε εντελως απο το δημοτικη αστυνομια με εσωτερικη μεταταξη στο δημο.

Μάκης Δημάκης είπε...

Για να μην τα πολυλογουμε, στα δέκα χρόνια οποίος επιθυμεί φεύγει.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...