Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Ολοκληρώθηκε η ημερίδα της Δ.Α. Ηρακλείου με θέμα : «Το ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ζώων. Ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας» (+φώτο)

Εξαιρετικές εντυπώσεις άφησε σε όσους την παρακολούθησαν, η ημερίδα με θέμα «Το ελληνικό νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των ζώων. Ο ρόλος της Δημοτικής Αστυνομίας» που διοργάνωσε η Δημοτική Αστυνομία Ηρακλείου, με εισηγητές τους απόλυτους γνώστες του αντικειμένου με προσέγγιση καταρχάς Ανθρώπινη και μετά νομική και υπηρεσιακή- κκ. Χρυσάκη Νικολαο Αστυνομικο Υ/Διευθυντη Ηρακλείου, τον Αστυνομικό Υ/Δντη κ Σπανουδάκη Σταυρο, Διοικητη ΑΤ Αγ Νικολάου, τον Αστυνόμο Β κ.Βουτυράκη Εμμανουήλ ,Υ/Δτη ΑΤ Σητείας και τον κ. Γαιτανάκη Ιωάννη, Προϊστάμενο Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας.

Το θέμα της Ημερίδας ήταν βασισμένο στην ενσυναίσθηση και στην αναλυτική και εμπλουτισμένη με παραδείγματα,εικόνες και βίντεο, παρουσίαση του νομικού πλαισίου της αντιμετώπισης της κακοποίησης των ζώων και του κύκλου της βίας.

Ο Αστυνομικός Υ/Δντης κ. Σπανουδάκης Σταυρος, Διοικητης Α.Τ. Αγ.Νικολάου

Τρίτος από Αριστερά, ο κ. Χρυσάκης Νικολαος, Αστυνομικος Υ/Διευθυντης Ηρακλείου


Ο εξαιρετικός κ. Γαιτανάκης Ιωάννης, προϊστάμενος Δημοτικής Αστυνομίας Ιεράπετρας

Δεξιά, η κα Πλατάκη Βούλα, διευθύντρια της Δημοτικής Αστυνομίας Ηρακλείου
Από εμάς, συγχαρητήρια στους διοργανωτές και τους εισηγητές, για την πρωτοβουλία αλλά και για το εξαιρετικό όπως μάθαμε, αποτέλεσμα! Μπράβο!


Με πληροφορίες από εδώ : ophoros.gr

1 σχόλια :

Μάκης Δημάκης είπε...

Μπράβο παιδιά. Είμαστε σε καλό δρόμο θεωρώ...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...