Σάββατο, 7 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση Σ.Δ.Α.Α. με τον Δήμαρχό Αθηναίων Κ. Μπακογιάννη - Ανακοίνωση
6 σχόλια :

vourlismenos είπε...

Με μια λέξη "γουάου".Το τι εννοεί κ θέλει το ΣΔΑΑ στο θέμα του εκσυγχρονισμού κ θωράκισης της ΔΑ το ξέρουμε καλά εμείς που τους ζούμε καθημερινά.Επίσης Όσο πιο πολλές υπερωρίες τόσο καλύτερα για "αυτούς" που δεν εμφανίζονται ποτέ κ πουθενά κκ λιγότερες για αυτούς που καθημερινά κρατάνε την υπηρεσία σε ένα αξιοπρεπές επιπεδο.Σπίτι κ πληρωνομαι=συνδικαλιστης.Όσο αφορά το συντονιστικό κλαφτα."ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Κ ΕΛΑΣ" γράφει η επιγραφή στο κτίριο.Πουθενά ο όρος Δημοτική Αστυνομία.Φυσικά εννοείται απλά δεν αναγράφεται Γιατί Δήμος Αθηναίων είναι κ το πράσινο η καθαριότητα οι ηλεκτρολόγοι κτλ.κάπου εκεί μέσα κ εμείς λοιπόν.Αύρα τα λίγα Γιατί μπορώ να γράφω για μέρες.

Dimastin είπε...

Καλό θα είναι η κριτική στις αποφάσεις και τα πεπραγμένα οποιοδήποτε συλλόγου, όχι μόνο του Σ.Δ.Α.Α., να γίνονται εντός των θεσμικών διαδικασιών (συνελεύσεις) και όχι ανώνυμα μπροστά από μια οθόνη και ένα πληκτρολόγιο. Αυτή είναι ανέξοδη, εύκολη κριτική, χωρίς καμία όμως νομιμοποίηση.

Stratos είπε...

Επιτέλους η δημοτική αστυνομία βρίσκει το ρόλο που της αξίζει Όλα βαίνουν καλώς

vourlismenos είπε...

σώπα ρε ντιμαστιν.θιχτηκες;Γιατί;Δημοκρατία έχουμε κ αυτά που βλέπω κ γνωρίζω γράφω.Ούτε βρίζω ούτε τπτ.Την άποψη μου παραθέτω Όπως την βλέπουν καθημερινά τα ίδια τα ματάκια μου.τόσα λένε κ γράφουν εδώ Γιατί άραγε σε πείραξε αυτό;δημοσίευσε κ Απάντησε σε παρακαλώ αν θες

vourlismenos είπε...

Και για να μην νομίζεις λάθος να είσαι απόλυτα σίγουρος κ στο υπόσχομαι ότι οοοοοοοοολα αυτα που έγραψα έχουν ειπωθεί στους ίδιους αρκετές φορές από εμένα κ απο άλλους.Για να μην νομίζετε ότι είμαστε τπτ δειλοί του πληκτρολογίου φίλε.ΠΑντελώς λάθος άποψη εξεφρασες κ σε προκαλώ να δημοσιεύεις κ τις δικές μου απαντήσεις αφήνοντας τα Όλα στην κρίση των άλλων αναγνωστών

Dimastin είπε...

Δεν θιγόμαστε εμείς. Αυτή είναι η άποψή μας. Τα παράπονα για την δράση του Συλλόγου, πρέπει να λέγονται εκεί που πρέπει, όταν πρέπει. Και το 2ο μνμ που μας έστειλες, κρίνεται επιεικώς απαράδεκτο, ψευδές και συκοφαντικό για τον θεσμό. Είναι ντροπή να αναφέρονται τέτοια πράγματα που δεν ισχύουν. Και αν είσαι δημοτικός Αστυνομικός όντως, θα πρεπε να ξέρεις ότι δεν ισχύουν. Οποιοδήποτε σχόλιο κρίνουμε ότι κάνει κακό στο θεσμό και είναι συκοφαντικό ή/και ψευδές, δεν πρόκειται να το ανεβάσουμε. Να σέβεστε το βήμα που σας δίνεται από εδώ και να σχολιάζεται υπεύθυνα. Αυτά. Δεν θα επανέλθουμε.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...