Τετάρτη, 8 Ιανουαρίου 2020

Ρεπορτάζ της ΕΡΤ3 για τους ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας Θεσσαλονίκης στον πεζόδρομο της Στρ. Καλλάρη, μετά την ανάπλασή της

Δείτε στο video που ακολουθεί, το ρεπορτάζ της εκπομπής "Κάθε μέρα Ελλάδα" της ΕΡΤ3 για τους ελέγχους της Δημοτικής Αστυνομίας στην οδό Στρ. Καλλάρη, στο ιστορικό κέντρο της Θεσσαλονίκης, μετά την ανάπλασή της. 

4 σχόλια :

vourlismenos είπε...

Διαπιστώνω με λύπη ότι μετά από το αποτομο κλείσιμο των σχολίων από το DIMASTIN στο άρθρο για την εμφάνιση του κοσσυβα στην εκπομπή έχουν ξενερώσει όλοι.Συγχαρητηρια στο blog.Καταφερε αυτό που ήθελε.

vourlismenos είπε...

Ακόμα κ να δημοσιεύσεις το σχόλιο,ακόμα και να απαντήσεις,η ουσία είναι μία.Απαντησες με την κίνησή σου αυτή σε πολλά ερωτήματα που είχαμε.Ευχαριστουμε που μας άνοιξες τα μάτια.

Dimastin είπε...

Παρακαλούμε. Ή θα συμβαδίζετε με τους ΚΑΝΟΝΕΣ που θέτουμε εμείς ή πάτε αλλού να παίξετε. Υπάρχει και η επιλογή του να κλείσουμε εντελώς τα σχόλια να ησυχάσουμε. Όποιος θέλει την πραγματική αναβάθμιση της υπηρεσίας, δεν χρειάζεται να σχολιάζει εδώ, υπάρχει επίσημο όργανο (Σ.Δ.Α.Α.) να θέσει τις προτάσεις του.

george z1000 είπε...

Dimastin, έχουμε απευθυνθεί και στο ΣΔΑΑ, εμείς και οι εκτός Αθηνών πριν την ημερίδα μην αγχώνεσαι και ακούσαμε τι ειπώθηκε. Το εάν σε ενοχλεί που θέτουμε τις προτάσεις μας και σε ένα '' υποτιθέμενο '' επίσημο δημοκρατικό blog της δημοτικής αστυνομίας, όπως αυτό του dimastin, ε αυτό δεν μου φαίνεται και τόσο δημοκρατικό. Λυπάμαι αλλά δεν μπορείς να ακούς πάντα μόνο μπράβο. Μην αγχώνεσαι όμως, δεν πρόκειται να ξαναγίνει, γιατί πολύ απλά θα πάμε αλλού να παίξουμε μπάλα. Σε ποιο αξιόπιστα '' γήπεδα ''

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...