Παρασκευή, 14 Φεβρουαρίου 2020

Δημοτική Αστυνομία Θεσ/νίκης : Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατάσχεσης τραπεζοκαθισμάτων, από παραβατικά ΚΥΕ, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης - Εντείνονται οι έλεγχοι

Επιχείρηση κατάσχεσης τραπεζοκαθισμάτων από παραβατικά ΚΥΕ, πραγματοποιήθηκε, το πρωί της Παρασκευής 14/2, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Πιο συγκεκριμένα, μεικτό κλιμάκιο του δήμου Θεσσαλονίκης αποτελούμενο από Δημοτικούς Αστυνομικούς, υπαλλήλους του Τμήματος Ελεγκτών και Επιδοτών και εργάτες της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων μετέβησαν σε  κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος στο πεζόδρομο της Αγ. Σοφίας και σε ένα δεύτερο στην οδό Αγ. Δημητρίου. Τα συγκεκριμένα ΚΥΕ, δεν συμμορφώθηκαν στις προ μιας εβδομάδας έγγραφες προειδοποιήσεις της Δημοτικής Αστυνομίας σχετικά με την παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου (δίδεται προθεσμία 7 ημερών), με αποτέλεσμα το κλιμάκιο να προχωρήσει άμεσα σε κατάσχεση των παράνομων τραπεζοκαθίσματων.


Αξίζει να αναφέρουμε ότι την ίδια ώρα που πραγματοποιούνταν οι προαναφερόμενες κατασχέσεις, άλλο κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών πραγματοποιούσε εκτεταμένους ελέγχους σε ΚΥΕ στην πλατεία Αριστοτέλους αλλά και στον πεζόδρομο της Καλαποθάκη, ενώ την Παρασκευή 14/2, το βράδυ, νέο κλιμάκιο δημοτικών Αστυνομικών, προχώρησε σε ελέγχους καταστημάτων στις οδούς Καρόλου Ντηλ και Μητροπόλεως. 

Επίσης, όπως έγινε γνωστό, την Πέμπτη 13/2 το πρωί, μεικτο κλιμάκιο Δημοτικών Αστυνομικών και εργατών της Διεύθυνσης Ανακύκλωσης και Διαχείρισης Αστικών Απορριμμάτων πραγματοποίησε επιχείρηση κατάσχεσης και απομάκρυνσης πάγκων και τρέιλερ που βρίσκονταν δεμένα σε διάφορα σημεία και δέντρα της πόλης.


Όπως διαμηνύεται, το επόμενο διάστημα αναμένεται να εντατικοποιηθούν οι έλεγχοι για παράνομη κατάληψη κοινόχρηστου χώρου και παράλληλα να πραγματοποιηθούν νέες  επιχειρήσεις απομάκρυνσης παράνομων τραπεζοκαθισμάτων.

Πηγή : dimastin.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...