Τρίτη, 17 Μαρτίου 2020

Θεσσαλονίκη - Δημοτική Αστυνομία : Στους δρόμους για ελέγχους - Έκκληση στους πολίτες που...βολτάρουν να επιστρέψουν στα σπίτια τους (φώτο+video)

Δυνάμεις της δημοτικής αστυνομίας του Δήμου Θεσσαλονίκης, από κοινού με ομάδες ΔΙ.ΑΣ., περιπολούν από το πρωί στους δρόμους της πόλης μας αλλά και στο παραλιακό μέτωπο απευθύνοντας έκκληση σε πολίτες που βρίσκονται χωρίς σοβαρό λόγο εκτός της οικίας τους, να επιστρέψουν στο σπίτι, για να περιοριστεί η διασπορά του Κορωνoϊού.

Επίσης, από τις 07:00 το πρωί, βρίσκονται Δημοτικοί αστυνομικοί στην κεντρική πύλη του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, οι οποίοι ελέγχουν σε ποια υπηρεσία θέλει να πάει ο κάθε πολίτης και επιτρέπουν την είσοδο μόνο για το δημοτολόγιο, το ληξιαρχείο αλλά και για κάτι επείγον που δεν μπορεί να πάρει αναβολή. Επιπλέον, δίνουν πληροφορίες για το πώς γίνονται πάντως είδους αιτήματα προς το δήμο ηλεκτρονικά και  παραλαμβάνουν τα έγγραφα για όσους πολίτες σπεύδουν για παραλαβή πινακίδων και αφού διεκπεραιωθεί η διαδικασία τους παραδίδουν τα στοιχεία κυκλοφορίας στην είσοδο.


Μη ξεχνάμε ότι η Δημοτική Αστυνομία συμπεριλαμβάνεται στις αρμόδιες αρχές για την διασφάλιση της εφαρμογής των κατεπείγοντων μέτρων για την αντιμετώπιση των αρνητικών συνεπειών της εμφάνισης του κορωνοϊού.

Κατά την αλλαγή βάρδιας το απόγευμα - Παράδοση παραλαβή δικύκλων
► Ακούστε στο video παρακάτω, τις εκκλήσεις των Δημοτικών Αστυνομικών στους πολίτες, μέσω των μεγαφώνων των περιπολικών, για την άμεση επιστροφή τους στο σπίτι...


Πηγή : Dimastin.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...