Κυριακή, 22 Μαρτίου 2020

Οδηγίες τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού στην ελληνική νοηματική γλώσσα από την Δημοτική Αστυνομία Θεσσαλονίκης!

Είναι γνωστό -και αν δεν είναι, θα πρέπει κάποια στιγμή να γίνει- ότι τα στελέχη της Δημοτική Αστυνομίας της χώρας, εκτός του ότι λόγω της εκπαίδευσής τους, είναι ιδιαιτέρως καταρτισμένα ως προς τις αρμοδιότητες που ασκούν, διαθέτουν και πληθώρα τυπικών προσόντων. Πολλοί από τους Δημοτικούς Αστυνομικούς, που βλέπετε καθημερινά στους δρόμους και «το μονό που ξέρουν είναι να γράφουν κλήσεις», διαθέτουν πτυχίο Πανεπιστημίου ή ΤΕΙ, σε πολλές περιπτώσεις ακόμα και δύο πτυχία, αρκετοί πλέον έχουν έναν ή και δύο μεταπτυχιακους τίτλους και επιπλέον, κάποιοι είναι και κάτοχοι διδακτορικού τίτλου. Είναι αυτονόητο ότι τα παραπάνω τυπικά προσόντα, συνοδεύονται από τη γνώση πολλών ξένων γλωσσών. Αγγλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ισπανικά, Γαλλικά, Ρώσικα, Τουρκικά αλλά και Αραβικά περιλαμβάνονται στα πτυχία ξένων γλωσσών, που γνωρίζουν οι "κακοί" των δρόμων και της παράνομης στάθμευσης των ελληνικών πόλεων, Δημοτικοί Αστυνομικοί.

Στο παρακάτω video, o Δημοτικός Αστυνομικός του δ. Θεσσαλονίκης Β.Κ., πτυχιούχος ΤΕΙ με αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο,  ο οποίος μάλιστα συνεχίζει τις σπουδές του στο τμήμα Μουσουλμανικών Σπουδών της Θεολογικής σχολής του ΑΠΘ,  γνωρίζει συνολικά 8 γλώσσες, δίνει απλές, ξεκάθαρες οδηγίες για τον περιορισμό της διασποράς του Κορωνοϊού στην ελληνική νοηματική γλώσσα :


Πηγή : dimastin.gr
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...