Σελίδες

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Εφαρμογή για την ενημέρωση ανακριτικών και μη υπαλλήλων αλλά και Δημοτικών Αστυνομικών σχετικά με την ισχύουσα Νομοθεσία για την άσκηση των καθηκόντων τους

Λάβαμε ένα μήνυμα στο inbox της σελίδας μας στο facebook. Πρόκειται για μία εφαρμογή που κοστίζει εφάπαξ €12.99 ευρώ και παρέχει πληροφορίες για την νομοθεσία που αφορά την άσκηση των αρμοδιοτήτων μας. 

► Διαβάστε το μήνυμα που λάβαμε, παρακάτω :
"Προς υποβοήθηση του έργου των συναδέλφων σας μπορείτε, εφόσον επιθυμείτε, να τους ενημερώσετε για την εν λόγω εφαρμογή, η οποία δημιουργήθηκε για όλους τους Ανακριτικούς και μη Υπαλλήλους που χρησιμοποιούν τους ειδικούς ποινικούς νόμους. Ειδικότερα, οι Δημοτικοί Αστυνομικοί μέσω της εφαρμογής μπορούν να ενημερωθούν για τη Νομοθεσία Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και ελέγχους αυτών, για το υπαίθριο και στάσιμο εμπόριο, για τη νομοθεσία και τις παραβάσεις που αφορούν τα ζώα συντροφιάς και πολλά άλλα θέματα.
Η πολυετής μάχιμη εμπειρία μου, η συγγραφική μου δραστηριότητα πλέον των είκοσι ετών, καθώς και οι συνεχείς αλλαγές της νομοθεσίας με ότι αυτό συνεπάγεται στην αντιμετώπιση των διάφορων περιστατικών κατά την ενάσκηση του καθήκοντος, με οδήγησαν στη σκέψη δημιουργίας μιας Mobile εφαρμογής, για χρήστες σε συσκευές τόσο ios όσο και Android, εφαρμογής που αφορά το εν λόγω πρακτικό βοήθημα Θεμάτων Τάξης, Ασφάλειας και Τροχαίας 400 και πλέον σελίδων, ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΔΩΡΕΑΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ, με επιδιωκόμενο σκοπό την επαγγελματική κατάρτιση των καθημερινά αγωνιζόμενων συναδέλφων. 
  Την εφαρμογή μπορείς να την κατεβάσεις  πηγαίνοντας στην ιστοσελίδα www.proanakrisi.gr ,όπου υπάρχουν πληροφορίες και το σχετικό link,  ή   απ ευθείας από το Google play  ή  από το App store   πληκτρολογώντας τον τίτλο «Αστυνομικοί Έλεγχοι και Ενέργειες». 
Επί πλέον, αξιοποιώντας τις δυνατότητες των νέων τεχνολογιών, για υποβοήθηση του δύσκολου έργου σας, διατίθενται πλέον των τριακοσίων (300) Εντύπων και Εκθέσεων Προανάκρισης στο WORD, για άμεση χρήση και επεξεργασία. 
Με εκτίμηση, 
Τριανταφύλλου Κων/νος
Αστυνομικός Υποδιευθυντής ε.α "
Όποιος ενδιαφέρεται, μπαίνει και την "κατεβάζει".